gebrek-leerlingen-bij-gespecialiseerde-aannemers-2

Stagiairs

TeVe Bouwbedrijf B.V. is erkend als officieel leerbedrijf door Fundeon, het kenniscentrum voor beroepsonderwijs voor de bouw. Dit betekent dat het bedrijf kan fungeren als leerplek voor toekomstige timmerlieden. De leerling-timmerlieden worden begeleid door een zogeheten leermeester: Een ervaren senior timmerman die specifiek opgeleid is voor het begeleiden van leerlingen in het timmervak.

Daardoor zijn er regelmatig stagiairs voor enkele weken of maanden werkzaam in ons bedrijf. Dit kan voor een oriëntatie-stage zijn, waarbij de stagiair kennis maakt met verschillende disciplines in de bouwsector, maar ook voor een specialisatie-stage, waarbij de stagiair verder kennis wil maken met één specifiek terrein.
Hiervoor zijn er samenwerkingsverbanden met ISW Scholengemeenschap in Naaldwijk, het Driestar College in Gouda, het Wartburg College in Rotterdam en het Holland College in Naaldwijk.

Op deze manier proberen we potentiële timmerlieden enthousiast te krijgen voor het vak en gedegen voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

Neem contact op voor een stageplaats.