Onderhoud

Plezierig wonen en leven vraagt ook om onderhoud. Met een bepaalde regelmaat is daarom het laten controleren en onderhouden van bijvoorbeeld de kozijnen, hang en sluitwerk of dakbedekking noodzakelijk. Wij zijn beschikbaar om uw woning op een deskundige en duurzame manier te onderhouden.

Verbouw

U wilt een interne verbouwing laten uitvoeren, maar weet niet precies wat de mogelijkheden zijn? TeVe Bouwbedrijf B.V. neemt graag met u uw ideeën en wensen door, zodat wij de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken.

Met interne verbouwingen is de overlast in de woning helaas groter dan met verbouwingen buitenshuis. Door onze jarenlange ervaring in de particuliere sector weten wij welke maatregelen we moeten treffen om de overlast zoveel mogelijk te beperken!

Renovatie

Door de jaren heen kunnen onderdelen van gebouwen sterk verouderen waardoor deze hun functie verliezen. Renoveren is dan de oplossing. 

Door het gebruik van de juiste materialen en kleuren kan een gebouw zijn oorspronkelijke uitstraling behouden, waarbij de functie weer in ere wordt hersteld.
Uw huis (of een onderdeel hiervan) weer in een nieuw jasje!