Historie

TeVe Bouwbedrijf B.V. is sinds 1998 actief in het aannemen van bouwkundige werkzaamheden in de particuliere en zakelijke sector.

Na jarenlang bij een bouwbedrijf de nodige ervaring te hebben opgedaan, begon Theo Vrij als eigenaar met het aannemen en uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden.  Werkte er in 1998 één timmerman bij het bouwbedrijf, momenteel werken er 5 vaktimmerlieden die gezamenlijk met de werkvoorbereiding op kantoor voor het beste eindresultaat gaan.

De naam van het bedrijf is ontleend aan de initialen van de oprichter, nl. T V. Voor de leesbaarheid is hier de letter 'e' bijgevoegd, waardoor de naam TeVe is ontstaan. Inmiddels is de naam TeVe Bouwbedrijf B.V. geen onbekende naam meer in het Westland en omstreken.

Vanaf het begin wordt er samengewerkt met diverse vaste onderaannemers, die bekend zijn met de werkwijze en doelstellingen van TeVe Bouwbedrijf B.V.

Als bouwbedrijf willen wij graag tevreden klanten. Door onze kennis van bouwkunde, een heldere offerte die eventueel wordt ondersteund door een schetsontwerp van het bouwplan en een goede en accurate uitvoering van de werkzaamheden is een voor u als opdrachtgever goed eindresultaat verzekerd!

Bedrijf

Ons huidige pand staat al enkele jaren op het industrieterrein Vlotlaan in Monster. Vanuit deze centrale ligging kunnen we de gehele Randstad gemakkelijk bereiken.

De begane grond van het bedrijfspand bestaat uit de machinale werkplaats en materiaalvoorraad. Met een bescheiden machinepark kunnen we uw kozijnen en prefabproducten maken en opstellen. 

Op de eerste verdieping is het kantoor gevestigd; het achterste gedeelte wordt gebruikt voor opslag. Op het kantoor wordt de werkvoorbereiding en de administratie uitgevoerd, worden de bouwvergunningen getekend en kunnen we u ontvangen als klant voor het doorspreken van uw wensen en ideeën.