Badkamer

Project:

Het maken van een badkamer en toilet.

Specificaties:

Door een verbouwing op de tweede verdieping is er ruimte ontstaan om hier een tweede badkamer en toilet te plaatsen. De gekozen stijl is bijpassend bij het karakter van de woning: Het douchegedeelte is betegeld met mozaiek tegels tot een hoogte van 2 meter. Ook met het uitzoeken van sanitair is hier rekening mee gehouden: Klassieke wasbakken met authentieke kranen.

Renovatie bedrijfsruimte

Project:

Het verbouwen van een bedrijfsruimte.

Specificaties:

De bestaande bedrijfsruimte kent een kantoor gedeelte en een opslag gedeelte. Door de toenemende werkzaamheden is er behoefte aan uitbreiding van het kantoor gedeelte, met daarin een proefopstelling. De scheidende wand tussen nieuwe kantoren en bedrijfsruimte is uitgevoerd in een lichtdoorlatende kunststof kanalen wand wat een industriële uitstraling geeft. De trap is uitgevoerd in een combinatie van staal en eikenhout terwijl het eikenhouten patroon doorloopt in de verticale wandafwerking naast de trap. Voor de binnenkozijnen is gekozen voor een metalen kozijnen voorzien van HPL deuren en glas. In het dak is een ronde glazen koepel op maat gemaakt, wat in de kantoorruimte op de eerste verdieping voor voldoende daglicht zorgt!

Badkamer

Project:

Het maken van een badkamer.

Specificaties:

Vanuit de nieuwbouw is de badkamer casco opgeleverd: Dat wil zeggen: Zonder tegels, sanitair en indeling. Door in de badkamer een wand te plaatsten ontstaat er een inloopdouche. In de wand zijn nissen opgenomen voor shampoo flessen. De tegels en het sanitair is door de klant zelf uitgezocht. Een handdoeken radiator mag natuurlijk niet ontbreken! Het eind resultaat: Een fraaie badkamer met inloopdouche, dubbele wasbak en spiegel.

Verbouwing zolderverdieping

Project:

Het opnieuw indelen van de zolderverdieping tot slaapkamer, badkamer en inloopkast.

Specificaties:

De zolderverdieping werd (zoals bij veel nieuwbouw-woningen) casco opgeleverd, dat wil zeggen: Zonder binnenwanden en overige wand- en vloer afwerkingen. Er is een verlaagd plafond aangebracht en er zijn binnenwanden geplaatst. Op deze manier is de trap weggewerkt achter een wand en ontstaat er een ruime slaapkamer en dito badkamer en inloopkast. Door gebruikt te maken van in de wand schuivende deuren, gaat er geen ruimte verloren voor het openen en sluiten van deuren.

Hervormde Gemeente Ter Heijde aan Zee

Project:

Het inpandig verbouwen van een kerk tot kerkzaal en zalencentrum

Specificaties:

De bestaande kerkelijke gemeente heeft een apart verenigingsgebouw naast het kerkgebouw. Omdat er in het kerkgebouw ruimte genoeg is, is besloten om het verenigingsgebouw in een gedeelte van de kerk te maken. Hiervoor moet de bestaande constructie worden aangepast en moet er een nieuwe verdiepingsvloer worden gemaakt. Daarnaast wordt er een nieuwe indeling gemaakt alsmede een nieuwe toiletgroep.