Badkamer

Project:

Het maken van een badkamer en toilet.

Specificaties:

Door een verbouwing op de tweede verdieping is er ruimte ontstaan om hier een tweede badkamer en toilet te plaatsen. De gekozen stijl is bijpassend bij het karakter van de woning: Het douchegedeelte is betegeld met mozaiek tegels tot een hoogte van 2 meter. Ook met het uitzoeken van sanitair is hier rekening mee gehouden: Klassieke wasbakken met authentieke kranen.

Badkamer

Project:

Het maken van een badkamer.

Specificaties:

Vanuit de nieuwbouw is de badkamer casco opgeleverd: Dat wil zeggen: Zonder tegels, sanitair en indeling. Door in de badkamer een wand te plaatsten ontstaat er een inloopdouche. In de wand zijn nissen opgenomen voor shampoo flessen. De tegels en het sanitair is door de klant zelf uitgezocht. Een handdoeken radiator mag natuurlijk niet ontbreken! Het eind resultaat: Een fraaie badkamer met inloopdouche, dubbele wasbak en spiegel.

Verbouwing zolderverdieping

Project:

Het opnieuw indelen van de zolderverdieping tot slaapkamer, badkamer en inloopkast.

Specificaties:

De zolderverdieping werd (zoals bij veel nieuwbouw-woningen) casco opgeleverd, dat wil zeggen: Zonder binnenwanden en overige wand- en vloer afwerkingen. Er is een verlaagd plafond aangebracht en er zijn binnenwanden geplaatst. Op deze manier is de trap weggewerkt achter een wand en ontstaat er een ruime slaapkamer en dito badkamer en inloopkast. Door gebruikt te maken van in de wand schuivende deuren, gaat er geen ruimte verloren voor het openen en sluiten van deuren.

Restauratie stadswoning

Project:

Het renoveren van een stadwoning met klassieke details.

Specificaties:

De stadswoning was eerst als bedrijfspand in gebruik. Hierdoor was het logisch om de woonkamer boven te situeren en de keuken beneden. Door middel van een kleine lift kunnen goederen vanaf de begane grond naar de eerste verdieping worden gebracht. De gehele woning is verbouwd met behoud van het authentieke karakter van de woning.

Restauratie woonboerderij

Project:

Het renoveren van een karakteristieke woonboerderij.

Specificaties:

De bestaande boeren schuren waren niet meer als zodanig in gebruik en moesten daarom worden herbestemd. Door het isoleren van het dak en het plaatsen van dakpannen  kon in ieder geval een waterdichte schuur worden gecreëerd. Daarnaast zijn diverse kozijnen vervangen in stijl van de bestaande boerderij.