Vergroten Restaurant

Project:

Het vergroten van het eetgedeelte van het restaurant.

Specificaties:

Het bestaande eetgedeelte van het restaurant was te klein geworden, waardoor uitbreiding noodzakelijk was. Door een 6 delige houten pui te plaatsen, wordt ‘buiten’ betrokken bij het restaurant, wat vooral in de mooi weer maanden een voordeel heeft.

Winkelverbouwing Herenmodezaak

Project:

Het uitbreiden en intern verbouwen van de herenmodezaak.

Specificaties:

De bestaande mode zaak was té klein om alle kleding en merken in voldoende mate te kunnen neerzetten. Door middel van het betrekken van de ernaast gelegen winkelruimte is de capaciteit van de winkel behoorlijk vergroot. Om in het nieuwe gedeelte te komen was het van belang om een aantal doorbraken te maken met stalen portalen. Daarnaast is het plafond volledig vlak gemaakt en gladgestuct. Doordat er ook licht door de kozijnen aan de zijkant van het pand komt geeft dit een open en licht effect.

Winkelverbouwing Chocolaterie

Project:

Het opnieuw inrichten van de winkel in oude stijl.

Specificaties:

Om de winkel tot een chocolaterie te verbouwen is het bestaande pand geheel gerenoveerd. De oude details zijn hiermee zo goed als mogelijk bewaard, wat vooral te zien is aan de voorpui.

Winkelverbouwing slagerij

Project:

Het intern verbouwen van een winkelruimte tot slagerij.

Specificaties:

Het bestaande pand van een kleding winkel en het daarnaast gelegen pand van een slijterij stond al een tijdje leeg. Door de unitscheidende gevel te verwijderen ontstond er één grote ruimte die geschikt is voor een slagerij. Om het tot een slagerij te maken zijn er nieuwe wanden geplaatst, twee toegangspuien aangebracht, vloer en wanden betegeld en is er een nieuw plafond aangebracht.