Hervormde Gemeente Ter Heijde aan Zee

Project:

Het inpandig verbouwen van een kerk tot kerkzaal en zalencentrum

Specificaties:

De bestaande kerkelijke gemeente heeft een apart verenigingsgebouw naast het kerkgebouw. Omdat er in het kerkgebouw ruimte genoeg is, is besloten om het verenigingsgebouw in een gedeelte van de kerk te maken. Hiervoor moet de bestaande constructie worden aangepast en moet er een nieuwe verdiepingsvloer worden gemaakt. Daarnaast wordt er een nieuwe indeling gemaakt alsmede een nieuwe toiletgroep.

Stichting Zorgboerderij Buitengewoon

Project:

Het nieuwbouwen van een 24uur zorgcomplex voor (licht)dementerende mensen

Specificaties:

Zorgboerderij: De zorg krijgen die je nodig hebt en nog volop genieten van het buitenleven. Op de nieuw gebouwde zorgboerderij in Delfgauw hebben 3 stallen gestaan met dezelfde contouren en afmetingen. Door de boerderij vanaf de fundering opnieuw op te bouwen, kon worden voldaan aan alle eisen die aan zorgboerderijen worden gesteld. Totaal zijn er 15 slaap- woonkamers gecreëerd, inclusief grote gemeenschappelijke ruimte met keuken en ruimte voor dagbesteding. Door in het gebouw de nieuwste technieken toe te passen, kunnen de bewoners onbezorgd wonen en genieten.

Herbestemming Zorginstelling

Project:

Het opnieuw inrichten en herbestemmen van een gedeelte van het zorgcomplex.

Specificaties:

Door veranderende regelgeving vanuit de overheid moest een gedeelte van de zorginstelling herbestemd worden. Hiertoe is er een gemeenschapskamer gemaakt en is er een ‘huiskamer’ gemaakt waar bewoners kunnen zitten. Daarnaast is de instellingskeuken verplaatst naar een logischer locatie en is de eetruimte opnieuw ingericht. .

Aanpassen Senioren woningen

Project:

Het opnieuw inrichten van de woningen en aanpassen naar de eisen van deze tijd.

Specificaties:

De bestaande senioren woningen waren verouderd en aan renovatie toe. De indeling werd als te hokkerig ervaren. Door een architect is er een nieuwe indeling ontworpen. Bij de nieuwe indeling is de keuken bij de woonkamer getrokken wat een meer ruimtelijk effect geeft. Daarnaast is de badkamer en toiletruimte behoorlijk vergroot. Met deze renovatie zijn de woningen geupdate naar de eisen en invullingen van deze tijd.

Vervangen kozijnen (hout)

Project:

Het vervangen van houten kozijnen voor nieuwe hardhouten kozijnen.

Specificaties:

De bestaande houten kozijnen van de school verkeerden in een slechte conditie waardoor vervanging noodzakelijk was. Via een aanbestedingstraject van een architect hebben wij de bestaande kozijnen vervangen voor nieuwe hardhouten kozijnen, inclusief ramen, deuren en isolatieglas. Tevens zijn er ventilatieroosters toegepast voor beluchting van de lokalen.