Badkamer

Project:

Het maken van een badkamer en toilet.

Specificaties:

Door een verbouwing op de tweede verdieping is er ruimte ontstaan om hier een tweede badkamer en toilet te plaatsen. De gekozen stijl is bijpassend bij het karakter van de woning: Het douchegedeelte is betegeld met mozaiek tegels tot een hoogte van 2 meter. Ook met het uitzoeken van sanitair is hier rekening mee gehouden: Klassieke wasbakken met authentieke kranen.

Badkamer

Project:

Het maken van een badkamer.

Specificaties:

Vanuit de nieuwbouw is de badkamer casco opgeleverd: Dat wil zeggen: Zonder tegels, sanitair en indeling. Door in de badkamer een wand te plaatsten ontstaat er een inloopdouche. In de wand zijn nissen opgenomen voor shampoo flessen. De tegels en het sanitair is door de klant zelf uitgezocht. Een handdoeken radiator mag natuurlijk niet ontbreken! Het eind resultaat: Een fraaie badkamer met inloopdouche, dubbele wasbak en spiegel.

Restauratie stadswoning

Project:

Het renoveren van een stadwoning met klassieke details.

Specificaties:

De stadswoning was eerst als bedrijfspand in gebruik. Hierdoor was het logisch om de woonkamer boven te situeren en de keuken beneden. Door middel van een kleine lift kunnen goederen vanaf de begane grond naar de eerste verdieping worden gebracht. De gehele woning is verbouwd met behoud van het authentieke karakter van de woning.

Restauratie monumentale boerderij

Project:

Het renoveren en opnieuw inrichten van een monumentale woonboerderij

Specificaties:

De uit de 17e eeuw afkomstige boerderij staat op de monumenten lijst. Door achterstallig onderhoud moest er veel aan gebeuren om de boerderij weer up to date te maken. Alle gevelkozijnen zijn vervangen en aan de binnenzijde is er op de eerste verdieping een compleet nieuwe indeling ontstaan. Door het in het zicht houden van de bestaande dakspant balken komt het authentieke karakter van de boerderij goed tot zijn recht.

Restauratie woonboerderij

Project:

Het renoveren van een karakteristieke woonboerderij.

Specificaties:

De bestaande boeren schuren waren niet meer als zodanig in gebruik en moesten daarom worden herbestemd. Door het isoleren van het dak en het plaatsen van dakpannen  kon in ieder geval een waterdichte schuur worden gecreëerd. Daarnaast zijn diverse kozijnen vervangen in stijl van de bestaande boerderij.