Verbouwing zolderverdieping

Project:

Het opnieuw indelen van de zolderverdieping tot slaapkamer, badkamer en inloopkast.

Specificaties:

De zolderverdieping werd (zoals bij veel nieuwbouw-woningen) casco opgeleverd, dat wil zeggen: Zonder binnenwanden en overige wand- en vloer afwerkingen. Er is een verlaagd plafond aangebracht en er zijn binnenwanden geplaatst. Op deze manier is de trap weggewerkt achter een wand en ontstaat er een ruime slaapkamer en dito badkamer en inloopkast. Door gebruikt te maken van in de wand schuivende deuren, gaat er geen ruimte verloren voor het openen en sluiten van deuren.

Nieuwbouw garage

Project:

Het aanbrengen van een garage aan de voorzijde van de woning.

Specificaties:

In de loop van de tijd zjin de wensen van de invulling van ruimtes veranderd. Door muren te verplaatsen en ruimtes opnieuw in te richten ontstaan er binnen dezelfde buiten contouren vernieuwde ruimtes met nieuwe mogelijkheden.

Nieuwbouw garage

Project:

Het oprichten van een garage aan de zijkant van de woning.

Specificaties:

Aan de zijkant van de woning is een garage opgericht in de stijl van het huis. De gevelstenen van de garage zijn dezelfde gevelstenen als van de woning. In de garage zijn houten kozijnen toegepast voorzien van dubbele openslaande deuren.

Herinrichting zolder

Project:

Het herinrichten van de zolderruimte.

Specificaties:

De vanuit de nieuwbouw bestaande open tweede verdieping had weliswaar veel ruimte maar was nog niet ingedeeld. Door het oprichten van binnenwanden en deurkozijnen is de ruimte zo ingericht dat er twee slaapkamers ontstaan. Belichting en beluchting van de slaapkamer vindt via Velux dakvensters plaats. Omdat er genoeg hoogte was, is er een slaap- of bergvliering in de bestaande constructie aangebracht, wat een mooi en praktisch effect geeft.

Herinrichten verdieping

Project:

Het opnieuw inrichten van de eerste verdieping van de woning.

Specificaties:

In de loop van de tijd zijn de wensen van de invulling van ruimtes veranderd. Door muren te verplaatsen en ruimtes opnieuw in te richten ontstaan er binnen dezelfde buiten contouren vernieuwde ruimtes met nieuwe mogelijkheden. Aan de achterzijde is er een gedeelte aangebouwd op de tweede verdieping waardoor er een grotere slaapkamer en badkamer kon worden gerealiseerd. Tevens zijn er inbouwkasten gemaakt. De detaillering van de binnen- en buitenkozijnen sluit naadloos aan bij de stijl van deze karakteristieke woning.