Nieuwbouw garage

Project:

Het aanbrengen van een garage aan de voorzijde van de woning.

Specificaties:

In de loop van de tijd zjin de wensen van de invulling van ruimtes veranderd. Door muren te verplaatsen en ruimtes opnieuw in te richten ontstaan er binnen dezelfde buiten contouren vernieuwde ruimtes met nieuwe mogelijkheden.

Nieuwbouw garage

Project:

Het oprichten van een garage aan de zijkant van de woning.

Specificaties:

Aan de zijkant van de woning is een garage opgericht in de stijl van het huis. De gevelstenen van de garage zijn dezelfde gevelstenen als van de woning. In de garage zijn houten kozijnen toegepast voorzien van dubbele openslaande deuren.

Nieuwe garage

Project:

Het bouwen van een vrijstaande garage.

Specificatie

Na de verbouwing van de woning in 2006 bleek er behoefte te zijn aan een overdekte buitenruimte. Die was niet aanwezig waardoor fietsen, speelgoed etc. niet onder dak stonden. Gelet op het aantal gezinsleden moest de oppervlakte meer zijn dan een gemiddelde schuur. Om in stijl met de woning te blijven was een zadeldak gewenst. We hebben vanuit de vraag een totaal oplossing geboden door een veelzijdige garage met veel oppervlakte, dus bergruimte. Ook is er een zolder aangebracht die een multifunctionele bestemming kan krijgen. Er is een mooie garage gebouwd die aansluit bij de omgeving qua uitstraling en qua functionaliteit breed ingezet kan worden.

Nieuwbouw garage

Project:

Het aanbrengen van een vrijstaande garage met rieten dak nabij de woning.

Specificatie:

Bij de fraaie vrijstaande villa met rieten kap is een dito garage gebouwd. De garage is qua materialisering en uitvoering hetzelfde uitgevoerd als de woning, en bestaat uit een geïsoleerde spouwmuurconstructie, betonnen vloeren en een geïsoleerde kap voorzien van een rieten bedekking. In de garage zijn twee geïsoleerde sectionaaldeuren opgenomen. Op de eerste verdieping is een speelzolder gesitueerd.