Badkamer

Project:

Het maken van een badkamer en toilet.

Specificaties:

Door een verbouwing op de tweede verdieping is er ruimte ontstaan om hier een tweede badkamer en toilet te plaatsen. De gekozen stijl is bijpassend bij het karakter van de woning: Het douchegedeelte is betegeld met mozaiek tegels tot een hoogte van 2 meter. Ook met het uitzoeken van sanitair is hier rekening mee gehouden: Klassieke wasbakken met authentieke kranen.

Badkamer

Project:

Het maken van een badkamer.

Specificaties:

Vanuit de nieuwbouw is de badkamer casco opgeleverd: Dat wil zeggen: Zonder tegels, sanitair en indeling. Door in de badkamer een wand te plaatsten ontstaat er een inloopdouche. In de wand zijn nissen opgenomen voor shampoo flessen. De tegels en het sanitair is door de klant zelf uitgezocht. Een handdoeken radiator mag natuurlijk niet ontbreken! Het eind resultaat: Een fraaie badkamer met inloopdouche, dubbele wasbak en spiegel.

Toilet

Project:

Het renoveren van het bestaande toilet.

Specificaties:

In toilets vanuit een bepaalde tijd zijn toiletpotten toegepast die op de vloer staan. Hierdoor en doordat stijlen van tegels en sanitair veranderen worden toiletten met enige regelmaat vervangen. Door het toepassen van een hangend toilet wordt de badkamer praktischer.

Badkamer

Project:

Het renoveren van de bestaande badkamer

Specificaties:

Doordat stijlen veranderen en onderdelen verouderen is een badkamer met enige regelmaat aan vervanging toe. Door het toepassen van nieuwe tegels en nieuw sanitair is de badkamer in een korte tijd weer up to date gemaakt en voldoet weer aan de eisen van de huidige tijd.