Renovatie bedrijfsruimte

Project:

Het verbouwen van een bedrijfsruimte.

Specificaties:

De bestaande bedrijfsruimte kent een kantoor gedeelte en een opslag gedeelte. Door de toenemende werkzaamheden is er behoefte aan uitbreiding van het kantoor gedeelte, met daarin een proefopstelling. De scheidende wand tussen nieuwe kantoren en bedrijfsruimte is uitgevoerd in een lichtdoorlatende kunststof kanalen wand wat een industriële uitstraling geeft. De trap is uitgevoerd in een combinatie van staal en eikenhout terwijl het eikenhouten patroon doorloopt in de verticale wandafwerking naast de trap. Voor de binnenkozijnen is gekozen voor een metalen kozijnen voorzien van HPL deuren en glas. In het dak is een ronde glazen koepel op maat gemaakt, wat in de kantoorruimte op de eerste verdieping voor voldoende daglicht zorgt!

Hervormde Gemeente Ter Heijde aan Zee

Project:

Het inpandig verbouwen van een kerk tot kerkzaal en zalencentrum

Specificaties:

De bestaande kerkelijke gemeente heeft een apart verenigingsgebouw naast het kerkgebouw. Omdat er in het kerkgebouw ruimte genoeg is, is besloten om het verenigingsgebouw in een gedeelte van de kerk te maken. Hiervoor moet de bestaande constructie worden aangepast en moet er een nieuwe verdiepingsvloer worden gemaakt. Daarnaast wordt er een nieuwe indeling gemaakt alsmede een nieuwe toiletgroep.

Vergroten Restaurant

Project:

Het vergroten van het eetgedeelte van het restaurant.

Specificaties:

Het bestaande eetgedeelte van het restaurant was te klein geworden, waardoor uitbreiding noodzakelijk was. Door een 6 delige houten pui te plaatsen, wordt ‘buiten’ betrokken bij het restaurant, wat vooral in de mooi weer maanden een voordeel heeft.

Stichting Zorgboerderij Buitengewoon

Project:

Het nieuwbouwen van een 24uur zorgcomplex voor (licht)dementerende mensen

Specificaties:

Zorgboerderij: De zorg krijgen die je nodig hebt en nog volop genieten van het buitenleven. Op de nieuw gebouwde zorgboerderij in Delfgauw hebben 3 stallen gestaan met dezelfde contouren en afmetingen. Door de boerderij vanaf de fundering opnieuw op te bouwen, kon worden voldaan aan alle eisen die aan zorgboerderijen worden gesteld. Totaal zijn er 15 slaap- woonkamers gecreëerd, inclusief grote gemeenschappelijke ruimte met keuken en ruimte voor dagbesteding. Door in het gebouw de nieuwste technieken toe te passen, kunnen de bewoners onbezorgd wonen en genieten.

Herbestemming Zorginstelling

Project:

Het opnieuw inrichten en herbestemmen van een gedeelte van het zorgcomplex.

Specificaties:

Door veranderende regelgeving vanuit de overheid moest een gedeelte van de zorginstelling herbestemd worden. Hiertoe is er een gemeenschapskamer gemaakt en is er een ‘huiskamer’ gemaakt waar bewoners kunnen zitten. Daarnaast is de instellingskeuken verplaatst naar een logischer locatie en is de eetruimte opnieuw ingericht. .